José Carreras v Praze: Přiotrávil se jídlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

José Carreras v Praze: Přiotrávil se jídlem!

Gott si s tenoristou zazpíval dva duety.
Gott si s tenoristou zazpíval dva duety. (Isifa.com)

V pražské O2 areně vystoupil večer slavný operní pěvec José Carreras (65). V rámci přídavků si s tenoristou zazpíval i Karel Gott (72). Carreras sklidil v hale v PrazeVysočanech obrovské ovace, přitom ale ještě pár hodin před vystoupením bojoval s nepříjemnými obtížemi.

V pražské O2 areně vystoupil večer slavný operní pěvec José Carreras (65). V rámci přídavků si s tenoristou zazpíval i Karel Gott (72).

Carreras sklidil v hale v Praze-Vysočanech obrovské ovace, přitom Se slavným Španělem se Karel Gott setkal až těsně před koncertem, protože v pátek, kdy měli společně zkoušet, to nebylo možné. José Carreras se totiž v Košicích přiotrávil jídlem!

„Nebylo mu dobře, prý snědl něco špatného, proto zůstal na hotelu. Písně jsem si tedy s orchestrem řízeným Davidem Giménezem vyzkoušel sám,“ řekl Nedělnímu Aha! Gott.

Vše nakonec dobře dopadlo a Carreras se obtíží zbavil právě včas. Oba Mistři si tedy mohli v duetu zazpívat »Bílé Vánoce«. Gott následně zaplněné hale nabídl svůj vánoční hit »Jsou svátky«.

V samotném závěru koncertu pak oba s korejskou sopranistkou Pak Mihje a Kühnovým dětským sborem zazpívali »Tichou noc«.ale ještě pár hodin před vystoupením bojoval s nepříjemnými obtížemi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.