Agáta Hanychová: Fotí na sněhu kvůli ztvrdlým bradavkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agáta Hanychová: Fotí na sněhu kvůli ztvrdlým bradavkám!

Modelka v potoce pěkně vymrzla. Kombinace kulicha s krajkovým prádlem je alespoň trochu odlehčená.
Modelka v potoce pěkně vymrzla. Kombinace kulicha s krajkovým prádlem je alespoň trochu odlehčená. (pro Aha! – Jaroslav Urban)

Tohle jsou ty hanbaté fotky, o kterých už týdny mluví Agáta Hanychová (26), novopečená matka. Snímky vznikaly na Slovensku v Nízkých Tatrách, kde se modelka místo péřové kombinézy producírovala po svahu jen v hedvábném prádélku, pod nímž ale měla pro jistotu ještě jedny tělové kahotky.

„Byla to hlavně výzva. Na některých fotkách budu mít i odhalená prsa. Když je mám teď po porodu malá, to proto, že jsem přestala kojit, můžu je alespoň s klidem ukazovat. Já se za to nestydím. Na rozdíl od některých mých kolegyň,“ řekla deníku Aha! Hanychová, která si samozřejmě pro focení vybrala zimu, aby měla pěkně tvrdé bradavky.

„V létě by to nebylo tak efektní,“ smála se Hanychová, jež včera konečně po čtyřech dnech sbalila kufry a odjela domů za svým čtyřměsíčním synem Kryšpínem. Toho měl na starosti tatínek Mirek Dopita a občas vypomáhala i chůva. „Už bych to bez něj nevydržela ani den, ale něco dělat musím,“ obhajovala svou práci modelka.

Ta v Tatrách fotila snímky pro pánský magazín Playboy, autorem lechtivých obrázků je její dvorní fotograf Jaroslav Urban.



Přečtěte si
tenerife
7. 12. 2011 • 19:25

bradavky slečna Agáta možná měla,ale zánět ledvin se určitě kvůli saténovému prádelku může také dostavit,ten její Mirek s ní musí mít svatou trpělivost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.