Jakubisková dva měsíce po smrtelné nehodě: Stále čeká na obvinění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jakubisková dva měsíce po smrtelné nehodě: Stále čeká na obvinění!

Deana stále neví, kdy půjde před soud
Deana stále neví, kdy půjde před soud (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Od nehody, při níž Jakubisková-Horváthová (53) připravila o život dvaašedesátiletého chodce, už uběhly téměř dva měsíce. Deanu však stále zužuje nejistota z budoucnosti. Stále totiž nepadlo konkrétní obvinění.

„Zatím není žádný posun ve vyšetřování. Stále platí, že nepadlo obvinění konkrétní osoby,“ uvedla serveru Čas.sk mluvčí pražské policie Eva Stulíková s tím, že konkrétnější informace nebude mít k dispozici dříve jak za měsíc.

Deana Jakubisková tak musí stále čekat a doufat, že důkazy budou hrát v její prospěch. „Na policii mi řekli, že je to na dlouho. Může to trvat i měsíce,“ tvrdí producentka, již osud spojuje s Darou Rolins.

„Stále se mi ten zážitek vrací, nikomu nepřeji, aby prožil něco podobného. I když jsem přesvědčená, že je bez viny, ve člověku to stále přetrvává. Za volant jen tak nesednu,“ dodala Jakubisková, která by uvítala rychlejší vyšetřování.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.