Tajemství Jaro Slávika: Jeho sestra podlehla rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Tajemství Jaro Slávika: Jeho sestra podlehla rakovině!

Slávik s manželkou a matkou svých dvou synů Andreou. „Je velmi tolerantní a podobným spekulacím nevěří,“ opakuje Jaro dokolečka s nijak nepodlomeným sebevědomím. Že by dala manželovi »volnou ruku« výměnou za život v bavlnce?
Slávik s manželkou a matkou svých dvou synů Andreou. „Je velmi tolerantní a podobným spekulacím nevěří,“ opakuje Jaro dokolečka s nijak nepodlomeným sebevědomím. Že by dala manželovi »volnou ruku« výměnou za život v bavlnce? (Aha! – Marek Pátek, foto pro Aha! – Jiří Hadač)

Porotce talentové show se dosud trápí při vzpomínkách na sestru, o kterou jej připravila rakovina.

Slávik v  »Talentu« vystupuje jako drsný porotce, ale i v jeho životě jsou okamžiky, při nich došlo na slzy. Jaro se v rámci charitativní akce rozpovídal o nevlastní sestře, která podlehla zákeřné nemoci.

„Měl jsem dvě nevlastní sestry. Jedna z nich před dvěma lety zemřela na rakovinu. I proto podporuji onkologickou charitu. Druhá nevlastní sestra ještě, naštěstí, žije,“ prozradil Slávik serveru Cas.sk

Na dobročinném večeru tvrdil, že boj proti rakovině není jeho celoživotní prioritou, ale využije každou příležitost k podpoření dobré věci.

Už v neděli bude Jaro Slávik přihlížet volbě vítěze druhé řady televizní show Česko Slovensko má talent . Stane se jím jedna z dětských zpěvaček (Adélka Ferencová, Dianka Kalashová), nebo snad zahraniční soutěžící (Stevie Starr, Atai Omurzakov)?



Autor:  cam

Přečtěte si
nespokojeny
23. 11. 2011 • 18:26

dalsi ko kot z cobol

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.