Máte poslední šanci prožít VIP večer s hvězdami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Máte poslední šanci prožít VIP večer s hvězdami!

Obrázek, který vídáme každý rok – Karel Gott třímá v ruce sošku slavíka. Letos to zřejmě nebude jinak. Nebo ano? Buďte u toho!
Obrázek, který vídáme každý rok – Karel Gott třímá v ruce sošku slavíka. Letos to zřejmě nebude jinak. Nebo ano? Buďte u toho! (J. Benda, M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, ara)

Už jen pár hodin máte šanci soutěžit o exkluzivní VIP vstup pro dva na hvězdný večer předávání hudebních cen Český Slavík Mattoni a následný luxusní raut, kde se můžete potkat nejen s oceněnými, ale i dalšími českými celebritami!

A co udělat pro to, aby se už příští sobota pro vás změnila v nezapomenutelný den? Stačí se podívat do nové aplikace Kvízovník a bavit se! Vyberte si jakýkoliv z kvízů na téma, které je vašemu srdci nejbližší. Když odpovíte na pět jednoduchých otázek dobře, čeká vás prémiová otázka. Jakmile pošlete SMS se správnou odpovědí na prémiovou otázku, zařazujete se do soutěže o vskutku hvězdný večer.

Výherce a jeho nebo její doprovod čekají místa v hledišti Státní opery Praha, kde budou na vlastní oči sledovat přímý přenos předávání cen Český Slavík Mattoni. Po skončení slavnostního večera bude dvojice pokračovat na slavnostní raut do hotelu Ambasador Zlatá husa na Václavském náměstí, kde se mohou potkat se všemi známými osobnostmi včetně oceněných hudebníků. A jako správné celebrity se nakonec dočkáte i reportáže z vašeho společenského i hudebního zážitku.

Ale pozor! Šanci zúčastnit se máte už jen do dnešního poledne. Přesně ve dvanáct hodin se SMS brána uzavře a vítěz bude znám. Chyťte svoji šanci! Počet zaslaných SMS z jednoho čísla není omezen.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.