Nemocná Jiřina Jirásková znovu před kamerou: Hraje »babku« z duchoďáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nemocná Jiřina Jirásková znovu před kamerou: Hraje »babku« z duchoďáku!

Jiřina Jirásková hraje důchodkyni Jižnou, Aňa Geislerová sestřičku Táňu.
Jiřina Jirásková hraje důchodkyni Jižnou, Aňa Geislerová sestřičku Táňu. (pro Aha! – Buc-film Alan Pajer)

I přes zdravotní problémy se znovu postavila před kameru a podala bravurní výkon. Herečka Jiřina Jirásková (80) má za sebou natáčení scén filmu Vrásky z lásky, v němž hlavní role ztvárňují bývalí manželé Jiřina Bohdalová (80) a Radoslav Brzobohatý (79). „Hraji spolubydlící paní Bohdalové v domově důchodců,“ prozradila Aha! Jirásková.

V létě natáčela komedii Školní výlet, teď film Vrásky z lásky. Navzdory zdravotním potížím zkrátka Jiřina Jirásková s kariérou skončit nehodlá.

„Je to můj čtvrtý film s režisérem Strachem. Dělám s ním velmi ráda. Jeho štáb dobře znám, takže natáčení byla velmi příjemná práce,“ řekla Aha! Jirásková, která se ve filmu opět potkává s kamarádkou Jiřinou Bohdalovou.

„Točíme spolu přibližně od roku 1955. Je to pro mě potěšení, vždy jsme spolu hrály rády,“ dodala dobře naladěná Jirásková.

Film Vrásky z lásky bude mít premiéru v první polovině příštího roku. Jirásková už má dotočeno, Bohdalovou a Brzobohatého ještě několik pracovních dnů čeká.

 

Jiřina Jirásková - legendární herečka a ikona Divadla na Vinohradech. Veškeré aktuality o herečce sledujte na http://www.ahaonline.cz/jirina-jiraskova



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.