Sarkozy a Bruni se dočkali: Carla porodila holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sarkozy a Bruni se dočkali: Carla porodila holčičku!

A jde se na pláž.
A jde se na pláž. (profimedia.cz)

První dáma Francie Carla Bruni (43) dnes porodila holčičku, jejímž otcem je prezident Nocolas Sarkozy (56). Je to poprvé v dějinách Francie, kdy se prezident stal v době výkonu funkce otcem.

Sarkozy se klinice zastavil krátce před odpoledním odletem do Německa na jednání s kancléřkou Angelou Merkel a dalšími představiteli o finanční krizi v Evropě. Celá Francie očekávala narození dítěte prezidentského páru s velkým očekáváním. Carla Bruni měla totiž porodní termín stanovený už před dvěma týdny.

Jde o první dítě prezidentského páru. Oba mají ale děti se svými předchozími partnery. Bruni se za prezidenta Sarkozyho provdala v roce 2008 a nikdy se netajila tím, že by s ním dítě chtěla.

Třiačtyřicetiletá bývalá modelka a stále aktivní zpěvačka Bruni má desetiletého syna s filozofem Raphaëlem Enthovenem. Šestapadesátiletý Nicolas Sarkozy má tři syny ve věku 14, 25 a 26 let ze dvou předchozích manželství.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.