Mareš si mastí kapsy: 19 milionů za tři reklamy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mareš si mastí kapsy: 19 milionů za tři reklamy!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Účetní Leoše Mareše (35) bude mít příští rok hodně práce! Moderátor se totiž letos propůjčil už třetí reklamní kampani. Když nepočítáme »drobničky«, kdy pro zábavu s kamarády popularizuje pokerové turnaje celebrit, stihl za velké miliony propagovat dvě vzájemně si konkurující loterijní společnosti a nově i jednu hruškovici.

„Za ni si řekl a také dostal sedmimístnou částku, která nezačíná jedničkou,“ prozradil zdroj Aha! – mluví se o dvou milionech korun.

„Samozřejmě mám svoji cenu, ale to se snad dá pochopit,“ reagoval Mareš s tím, že sice alkohol propaguje, ale sám nepije.

„Spíše to hodně ocenila přítelkyně, která mi do těch několika kartonů hruškovice, co mám od té společnosti doma v Braníku, chodí pravidelně ucumlávat a myslí si, že o tom nevím,“ dodává.



Přečtěte si
illis
25. 9. 2011 • 14:04

měli adresovat takové ohromné částky nemocným dětem , nemocnicím a ne takovému trotlovi, který potom už neví, za co by tak ohromné sumy utratil. Nikdy nebudu zastáncem takového plýtvání ve prospěch jedinců, kteří zase nic tak ohromujícího nevykonali. Mnoho lidí pracuje poctivě celý život, raději si nevezmou ani neschopenku, jen aby o práci nepřišli. A ti jsou rádi, když žijí trochu slušně. Ve společnosti neexistuje sociální spravedlnost . Přemrštěné honoráře našich "umělců" to dokládají. Už ten fakt, že si říkají o honoráře a ještě jim to zaplatí je sám o sobě ještě nerovnější . Mareš z toho ještě zblbne a kdo bude potom moderovat a točit další reklamy?

aznom
24. 9. 2011 • 17:52

To co uděláš ty,to je každýmu putna.Takže se klidně poser šlápoto!

bobosa
24. 9. 2011 • 12:58

A za co??? za ten jeho hnusnej ksicht? to že ten koko.t udělá na něco reklamu tak se mám posrat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.