Komedie Kamarád taky rád míří do kin. Hrajte o filmové ceny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Komedie Kamarád taky rád míří do kin. Hrajte o filmové ceny!

Kamarád taky rád
Kamarád taky rád (Falcon)

Chcete pozvat svého kamaráda nebo kamarádku na rande a pořád k tomu není vhodná příležitost? Vyřešíme to za vás! Se vstupenkama do kina, poukázkou do restaurace a sexy tričkama k filmu Kamarád taky rád to půjde samo...

Komedie Kamarád taky rád vypráví o tom, že láska muže propuknout i mezi dvěma lidmi, kteří se vzájemně považují za nejlepší přátelé. Takové věci se ovšem nemusí odehrávat jen ve filmu. Dárkový balíček od distribuční společnosti Falcon je ideálním startem k navázání nového vztahu.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a jedna sms (v ceně 9Kč) vám může změnit život!

Pokud se na vás usměje štěstí, máte v kapse dvě vstupenky do kina. Po něm můžete pokračovat do restaurace T.G.I. Friday´s, kde uplatníte dárkový poukaz. A pokud vše dobře dopadne, můžete svou lásku dát najevo trikem k filmu Kamarád taky rád, které dostanete pro sebe i pro svůj nový objev! Ve hře je pět »zamilovaných« balíčků pro dvě osoby!

1021055:gallery:true:true

 



Pravidla soutěže čtěte zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.