Sienna Miller: Pusťte mě dovnitř, jsem slavná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sienna Miller: Pusťte mě dovnitř, jsem slavná

PITTSBURGH – Ani herci či zpěváci se nemohou spolehnout na »profláknutý ksicht«. Britská herečka Sienna Miller (24) si na tah nočním Pittsburgem (USA) zapomněla vzít doklad totožnosti.


Jaké bylo její překvapení, když ji do jednoho baru odmítli vpustit (v USA platí přísné zákony ohledně konzumace alkoholu – pozn.). Sienna se rozčilovala a dožadovala se trapně vstupu: „Mě musíte dovnitř pustit, já jsem Sienna Miller. Jsem slavná herečka.“ Hodinu se u vstupu hádala s bezpečnostní službou, ale bylo jí to málo platné, byli neoblomní. Sienna se naštvala, dupla vrátnému na nohu a vyplula ven. Muž u vchodu Dan Kovacsí to okomentoval slovy: „Než odešla, otočila se a dupla mi na nohu. Žádná občanka, žádný vstup – je mi líto, ale já pro nikoho pravidla neměním.“ Zdá se, že obyvatelé Pittsburghu Siennu mezi sebou pěkně dlouho nespatří…


Autor: (INT, end)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.