Petr Muk: Konečně má nový hrob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Muk: Konečně má nový hrob!

Nový hrob zpěváka Petra Muka.
Nový hrob zpěváka Petra Muka. (pro Aha! – Marek Hofman)

Zpěvák Petr Muk (†45), který loni v květnu předčasně zemřel poté, co se udusil zvratky, má konečně nový hrob. Dočkal se tak po více než roce a čtvrt nejen nového pomníku, jak slibovala jeho manželka Eva, ale kompletně celého hrobu. Ten vyšel prý asi na 70 tisíc korun.

Hrob ze světlé žuly s netradičním pomníkem najdete na hřbitově v Českém Krumlově. Právě tady v bílé rakvi odpočívá slavný zpěvák a rodák z Krumlova. Hrob sice přišel na velké peníze, nevýrazný nápis na náhrobku ale skoro nejde přečíst.

„To, jak hrob vypadá, je rozhodnutí rodiny a nejbližších přátel. Jeho samotná podoba a realizace se chystala nejméně čtvrt roku,“ řekl zpěvákův bývalý manažer Richard Dušák.

U hrobu zatím chyběly květiny, svíčky či vzkazy. Původní dřevěný pomník stojí opodál opřený o túji a s ním i některé květiny a dárečky od fanoušků.

Plocha pro hrob Petra Muka přitom zabrala nejméně dvě hrobová místa. Rodina proto prý také platí za pronájem plochy dvakrát tolik než kdokoli jiný právě za větší zábor pozemku...



Přečtěte si
valmonts
6. 9. 2011 • 12:06

Stejně je to smutné jak Petr Muk skončil, pořád mi to vhání slzy do očí.Takhle dopadnout si vážně nezasloužil, měl ještě celý život před sebou.

dandova
6. 9. 2011 • 12:03

A což teprve čtyřhrob!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.