Exmilenec Rolincové: Operace nádoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmilenec Rolincové: Operace nádoru!

Petr Vlasák
Petr Vlasák

PRAHA – Petr Vlasák (32) je po operaci! Mladý podnikatel, spolumajitel oděvní firmy Styx a bývalý milenec Kateřiny Průšové či Dary Rolins, se v jedné pražské nemocnici podrobil zákroku, při kterém mu lékaři z mozku odebrali rakovinový nádor.


PRAHA – Petr Vlasák (32) je po operaci! Mladý podnikatel, spolumajitel oděvní firmy Styx a bývalý milenec Kateřiny Průšové či Dary Rolins, se v jedné pražské nemocnici podrobil zákroku, při kterém mu lékaři z mozku odebrali rakovinový nádor. „Už má po operaci. Probral se a doufá dál,“ prozradil deníku Aha! jeden z jeho přátel.

Kliknutím zvětšeteRakovinový nádor měl být zhoubný, a teprve příští dny ukážou, jestli se jeho odebráním podařilo rakovinu zastavit. Pro Petra Vlasáka se jednalo už o druhou operaci související s jeho nemocí. Po prvním zákroku před několika měsíci se mu totiž nádor znovu objevil. Rakovinu u Vlasáka diagnostikovali poté, co zkolaboval na jednom večírku. Od té doby se na veřejnosti neobjevuje a o jeho aktivity se stará spolumajitel firmy Adam Sýkora, který má u sebe i Petrův mobilní telefon.


Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.