Muži v naději: Macháček, Stašová a Vejdělek promluvili o nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muži v naději: Macháček, Stašová a Vejdělek promluvili o nevěře!

Nevěra je receptem na šťastné manželství
Nevěra je receptem na šťastné manželství (Falcon)

Pokoří Jiří Vejdělek s komedií Muži v naději svůj trhák Ženy v pokušení, který vidělo přes 1,2 milionu diváků? V kinech se o tom začne rozhodovat už ve čtvrtek!

Režisér Jiří Vejdělek už předvedl, že se vyzná v ženských intrikách. Teď se snaží dokázat, že stejně tragikomický je svět i z mužského pohledu. „Je na čase, aby v ženské totalitě, která nás obklopuje, konečně někdo našel odvahu a řekl o mužích pro změnu něco pravdivého a upřímného, byť mu hrozí, že za to bude veřejně vykastrován,“ říká ironicky Vejdělek, který při psaní scénáře odhalil dvě mužské slabosti – přílišnou skromnost… a pochopitelně ženy.

V novém filmu se zaměřil na nevěru, která je podle šarmantního Rudolfa v podání Bolka Polívky receptem na šťastné manželství. Přesvědčit se o tom bude muset jeho zeť Ondřej (Jiří Macháček), který si k manželce Alici (Petra Hřebíčková) dopřeje i sexy milenku Šarlotu (Vica Kerekes). Ženský odboj navíc posílí i Marta, kterou si zahrála Simona Stašová.

A jak se k nevěře staví Vejdělek s hereckými hvězdami filmu Muži v naději? Ženatý režisér se s názorem Rudolfa příliš neztotožňuje: „Otázkou je, zda něco jako šťastné manželství lze vůbec uvařit. Ale pokud ano, pak to malá nevěra dokáže případně náležitě okořenit.“

„Možná moje odpověď zarazí spoustu žen i mužů, ale i já si myslím, že ano, že nevěra může okořenit a dokonce utužit manželství, ale nesmí se o ní vědět,“ podporuje Vejdělkovu teorii Simona Stašová. V případě, že dojde k provalení, má jedinou radu – zatloukat! „Nuda je ve vztahu největší zabiják. Dokonce i taková drobná nevěřička, když se udělá s noblesou, a neví se o ní, může být tmelitelem dobrého manželství,“ rozvádí Stašová své myšlenky o nevěře.

Pokud by k nevěře ve vztahu Jiřího Vejdělka čistě teoreticky došlo, je připraven odpustit. Stejně naladěný je i Jiří Macháček: „Když vztah za něco stojí, tak stojí i nevěra za to odpuštění, protože odpouštět by se mělo tak nějak generálně.“ Jen aby stejný názor měla i jeho manželka. S Vicou Kerekes se totiž během natáčení sblížil více, než by se na ženatého muže slušelo…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.