Laurinová: Nejsem špatná matka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Laurinová: Nejsem špatná matka!

Tak trochu špatnými matkami se staly na křtu knihy Deník špatné matky Sabina Laurinová (vpravo), Marcela Březinová (vlevo) a Magdalena Reifová.
Tak trochu špatnými matkami se staly na křtu knihy Deník špatné matky Sabina Laurinová (vpravo), Marcela Březinová (vlevo) a Magdalena Reifová.

PRAHA – „Tato kniha je bezvadným příkladem pro všechny matky. Autorce se podařilo zachytit běžné situace, ve kterých se matka každý den ocitá. A určitě bych ji doporučila i otcům,“.


PRAHA – „Tato kniha je bezvadným příkladem pro všechny matky. Autorce se podařilo zachytit běžné situace, ve kterých se matka každý den ocitá. A určitě bych ji doporučila i otcům,“ pochvaloval si v Paláci knih Luxor nově vydanou knihu »Deník špatné matky« herečka Sabina Laurinová (34).

S názvem publikace se ale krásná herečka odmítá ztotožnit. Sama se stala společně se zpěvačkou Marcelou Březinovou a herečkou Magdalenou Reifovou kmotrou při křtu tohoto legračního a pravdivého deníku, jehož autorka Stephanie Calmanová otevřeně vypovídá o svých názorech, úspěších i neúspěších v roli matky a boří všechny tradice. „Já bych tuto knihu přirovnala k bibli,“ řekla deníku Aha! Březinová, která vychovává dvě děti a nejvíce se jí líbí, že je kniha psaná s nadhledem a jsou v ní vtipné repliky, odkazy a citáty inspirují generaci mladých žen po celém světě.


Autor: (son)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.