Další vrásky Ivety Bartošové: Arturova vzpoura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další vrásky Ivety Bartošové: Arturova vzpoura!

Arturova vzpoura!
Arturova vzpoura! (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Artur Štaidl (14) zkřížil plány Domeniku Martuccimu (35), který ho chtěl i s  mámou Ivetou Bartošovou (45) odvléct do prosluněné Itálie. Vzepřel se vlastní rodině! Čtrnáctiletý chlapec nechce opustit Česko a hlavně svého tátu Ladislava Štaidla (66)! „Artur tam žít nechce,“ svěřil se deníku Aha! zklamaný Martucci. To jim vzkázal z hudebního tábora, kde nyní tráví prázdniny.

Nedávná cesta z dovolené v Itálii, kdy Artur málem přišel o život při autonehodě, tak byla opravdu jeho poslední cestou na jih. Velké stěhovací plány italskému hraběti nevyšly.

„Koupil jsem v Itálii byt na soukromém ostrově, aby měla Ivetka klid a mohla se vyléčit. Nikdo by tam za ní nemohl. Ale asi se tam nebudeme moct odstěhovat, protože tam Artur nechce odjet,“ tvrdí Martucci, který se pasoval do role ochránce a ošetřovatele.

Ivetě tak nezbývá než vyhovět přání jediného syna, který se postavil šílenému nápadu opustit Českou republiku. Po všemožných kolapsech a excesech Bartošové si Artur uvědomil, že je potřeba, aby žil v blízkosti otce, který se o něj vždy staral a jedině on by mu mohl zabezpečit poklidný život a zajistit dobré vzdělání.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Nechce opustit tátu, kamarády a učit se cizí jazyk a vše odznova. Ivetka ho miluje natolik, že bez něj do Itálie nechce, i když jí tam je asi nejlépe,“ říká Martucci, který ale stejně nechce v Česku zůstat, a tak uvažuje, kam by Ivetu s Arturem přemístil.

„Přemýšlíme, že koupíme byt v Bratislavě. Tam Artur bude moct chodit do školy a mluvit česky a hlavně jezdit za tátou, bude u něj za pár hodin,“ dodává.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.