Jolie a Pitt: Pronajali si celý vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jolie a Pitt: Pronajali si celý vlak!

Angelina vede Shiloh, Brad nese mladšího Knoxe.
Angelina vede Shiloh, Brad nese mladšího Knoxe. (Profimedia.cz)

Když jede vlakem slavná rodinka, ostatní se moc neprojedou. To platilo na sto procent v úterý ráno v Londýně, kde si Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (47) s dětmi pronajali rovnou celý vlak, který je odvezl do skotského Glasgowa. Případní ostatní zájemci museli počkat na další spoj...

Brad ve Skotsku filmuje a město Glasgow má na natáčení vydělat v přepočtu 60 milionů Kč. Filmaři jsou tudíž vítanými hosty. Jinak to viděli někteří obyvatelé Londýna, kde ještě v úterý ráno slavná hollywoodská rodina vyrazila po nákupech.

Těm totiž plány celebrit udělaly čáru přes rozpočet! Pokud se těšili na pětihodinovou cestu krásnou britskou krajinou s cílovou stanicí Glasgow, měli smůlu. Vlak na londýnském nádraží Euston čekal na jedinou skupinku cestujících.

Brad a Angelina se báli, že by je cestou obtěžovali novináři a lovci autogramů. Proto jim připadalo jistější koupit za 1,1 mil. Kč všechna místa v soupravě!Pro jejich děti to není nic nového.

Vlastní Shiloh (5) a dvojčata Knox a Vivienne (3), stejně jako adoptovaní Maddox (10), Zahara (6) a Pax (7) jsou na luxusní soukromé cestování zvyklí, i když jde většinou o létání. S vlakem to byla jejich první zkušenost



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.