Victoria Beckham pláče: Nahá vypadám otřesně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Victoria Beckham pláče: Nahá vypadám otřesně!

Victoria Beckham
Victoria Beckham

LONDÝN – I po sérii plastických operací (naposledy si nechala zvětšit prsa) trpí Victoria Beckham (32), bývalá členka skupiny Spice Girls, komplexy méněcennosti. V době své největší slávy měla přezdívku Posh (Noblesní).


Teď se prý bojí podívat do zrcadla. Tady jsou její tři důvody, proč bychom jen stěží našli zoufalejší ženu.

1. Nemám žádný zadek!

„Mám dětskou konfekční velikost 34. Jasně, sice se bez problémů dostanu do džín, ale nahá vypadám děsně! Na břiše mám povislou kůži, nemám žádný zadek. Moje prodloužené vlasy byly tak příšerné, že jsem se raději nechala ostříhat,“ svěřila se nedávno Victoria britským médiím.

2. Manžel si našel milenku

Svou novou image »chudinky« podpořila tím, že se rozhovořila o úskalích manželství s fotbalistou Davidem Beckhamem, který ji před dvěma lety podváděl s osobní asistentkou Rebeccou Loos. „Co tě nezabije, to tě posílí. Když někoho milujete, tak se prostě snažíte udržet vztah za každou cenu. Ale upřímně – dodnes tou zradou trpím, a občas i tajně pláču,“ tvrdí Victoria.

3. Jsem mizerná zpěvačka

„Vůbec neumím zpívat,“ prohlásila nedávno a dodala, že o hudební kariéře už nechce ani slyšet. A tak se zdá, že Viktorii drží nad vodou jen její koníček, kterým je módní návrhářství, a nejvěrnější přítelkyně – snoubenka Toma Cruise Katie Holmes (27). Té také Victoria radila, jak rychle zhubnout po porodu a jak vypadat dobře na titulních stránkách časopisů. No, snad jí také poradí, jak získat zpátky zájem Toma Cruise, který byl teď přistižen s milenkou…


Autor: (INT)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.