Opravdu se vám tyto fotky nelíbí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Opravdu se vám tyto fotky nelíbí?

Necháte tyto fotky postoupit, nebo propadnout?
Necháte tyto fotky postoupit, nebo propadnout? (Svatební fotka roku)

Boj o Svatební fotku roku vrcholí, internetové hlasování, které určí 30 postupujících fotoalb do finále končí dnes v pravé poledne. A vypadá to, že tyto fotky nepostoupí. Jste si jisti?

Líbí se vám tyto svatební fotky? Jak to ale vypadá, do finálového klání nepostoupí. Zůstaly totiž těsně za hranicí postupu – jsou až za 30. místem. pokud je chcete posunout do finále, máte šanci jen do dnešního poledne. Pak se internetové hlasování uzavře a nebude už možné nijak do finálové třicátky zasáhnout.

Velký přehled šedesáti finálových fotek z obou kategorií uvidíte jak na Ahaonline.cz, tak i v pondělním tištěném deníku Aha!. Od pondělního pravého poledne již bude možné pro finalisty hlasovat formou sms. Tvar zprávy i číslo zavčas zveřejníme.

A pozor! Pro sms hlasující máme připravené hodnotné vouchery na módu a módní doplňky z exkluzivního e-shopu ITALIEDOSKRINE.CZ.

Pokud jste se v tomto kole soutěže nezúčastnili a litujete toho, máte šanci už 22. srpna. To se rozbíhá přihlašování fotek do 2. kola Svatební fotky roku.

Více info na www.svatebnifotkaroku.cz.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.