Victoria Beckham a její dcerka: Broučku, to je pro tebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Victoria Beckham a její dcerka: Broučku, to je pro tebe

Victoria je známa vychrtlou postavou.
Victoria je známa vychrtlou postavou. (ČTK/AP)

Jsou zahrnuti luxusem, ona tak sladká. Manželé Beckhamovi navíc na první dceru čekali dlouho, kdekdo si myslel, že tohle dítko bude odmala jezdit ve zlatém kočáře. Ba ne, žádné vymoženosti.

Místo vyparáděného a předraženého luxusního kočárku, se bude muset týdenní Harper Seven spokojit s kočárkem za průměrnou cenu 23 000 korun.

Beckhamovy k tomu nebude stát ani halíř. Victoria totiž model iCandy Peach dostala darem. Vozítko sestrojené na míru věnoval slavnému páru britský prodejce iCandy, který s »Posh Spice« spolupracoval na výrobě. Takže splňuje všechny požadavky čtyřnásobné maminky, kterou David vyfotil, jak odpočívá se svou dcerkou v náručí.

A není to zdaleka jediný dáreček pro malou. Vévoda Wiliam s chotí Kate zaslali Harper několik kašmírových deček a párů bot s jejími iniciálami.

„Victoria okamžitě poděkovala Kate esemeskou.Oba byli dojatí, že královský pár myslí na jejich holčičku,“ prozradila Victoriina kamarádka. Další pozornosti poslali také herci Tom Cruise, Eva Longoria či Selma Blairová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.