Bartošová se konečně domluvila se Štaidlem: Artur zůstává v Itálii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Bartošová se konečně domluvila se Štaidlem: Artur zůstává v Itálii

Artur Štaidl
Artur Štaidl (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Nastalo příměří. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a Ladislav Štaidl (66) se konečně domluvili na prázdninovém režimu svého syna Artura (14). Zbytek prázdnin stráví s matkou v Itálii.

„Artur se dohodl s tátou, že na tábor nepojede. Chce zůstat tady,“ řekla deníku Aha! Bartošová.

Už dnes měl totiž čtrnáctiletý chlapec odjet na rockový tábor, který mu Štaidl zaplatil. Po domluvě však zůstává na slunném ostrově, kde milenec Bartošové Domenico Martucci(35) pořídil pro svou lásku i jejího syna byt.

„V sobotu jsem podepsal kupní smlouvu. Máme byt na Sardinii, stálo mě to deset procent toho, co jsem utržil za prodanou vilu. Byt je na místě, kam se nedostanou cizí lidé. Dá se k němu dojet jen lodí,“ popisuje lokalitu Martucci, který se také stará o Ivetiny kšefty.

„Zorganizoval jsem tady Ivetě koncert i s ohňostrojem, to je na oslavu našeho tříměsíčního výročí,“ dodal spokojený hrabě.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Poslední novinky o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
chechula
27. 7. 2011 • 07:49

aby to nejaký čas vydržalo a ten Domenico nebol len ďalší parazit, ktorý sa potrebuje zviditeľňovať. Pani Bartošová potrebuje hlavne bohatého sponzora v pozadí, ktorý sa bude o ňu starať a hlavne na to má aj dosť peňazí...Ona nikdy nebude dospelá a sebestačná. Nuž a nie je uplne jasné, či ten jej nový naozaj niečo má, alebo len rozpredáva majetky svojich predkov. A ten vekový rozdiel tiež neveští nič dobré,aj keď aj tam máme príklady , že to môže fungovať. Ale aj tak jej prajem, nech jej to vydrží, nech už o nej nie sú otrasné članký v bulvári a hlavnenech má so synom aspoň načas kľud.

pavucinka
22. 7. 2011 • 17:54

i přes ignoraci některých politovánihodných jedinců je škoda místa v diskuzích. Zbytečně pak je mnoho stran.

marie.g
22. 7. 2011 • 17:51

zatím nic nechytla.....ale Martucci si vzal závazek jako bejk.Říká,že by chtěl dítě, ale psotavit se napřed na vlastní nohy, podniakt. On taky asi moc nesdomýšlí. Pokud Ivet mlůže mít dítě/ říkala,že nemůže/ tak by ho měla mít co nejdříve. Dělají se sice dneska "věci", ale není to moc dobré. Rozhodně předfminulá generace považovala pětačtyřicátnice již za babičky a ony babičky opravdu a mnohonásobné už také bývaly. Ženy zvláště z venkova, měly upracované ruce, v obličeji od slunce a větru vrásky, šátky na hlavách, ale oči jim zářily / mám foto své prababičky/ a byla v těch ženách jiná krása, kterou dnešní seniorky prostě nemají. Malíři to mají asi těžší,když chtějí malovat stařenky/ leda až tak osmdesátnice vykazují skutečné stáří/ a tak ještě, že přišel nový styl zvaný kubismus.

marie.g
22. 7. 2011 • 17:44

proč brát iluze? Zatím je to krásná láska a Arturovi moře prospěje. Štaidl spíše dělá naschvály. Vzal si snad Ivet za ženu? Kdyby byl zodpovědný, tak by co yb ženáč neměl vztah s tehdy mladicí.

marie.g
22. 7. 2011 • 17:41

Mahulena Bočanová suverénně přednáší o potížích Ivet se Štaidlem a o tom,že Artur nesmí k moři..... zatím co on /díky Bohu/ se už dobrý týden koupe v Garganu a objíždí Sardu. Moc jim to přeji, ale kdo nemá internet a toto slyší/ nevím co se psalo v tisku/ tak je po bulvární stránce zcela out.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.