Martucci o Bartošové a Arturovi: Koupím jim loď i dům, kde si ukážou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Martucci o Bartošové a Arturovi: Koupím jim loď i dům, kde si ukážou!

Domenico chce na Sardinii pro Ivetu a Artura koupit byt.
Domenico chce na Sardinii pro Ivetu a Artura koupit byt. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Iveta Bartošová (45) se vrátila do Itálie a i přes nesouhlas Ladislava Štaidla (66) tam tajně odvezla jejich syna Artura (14).

„Jsme na Sardinii a procestujeme celý ostrov. Jsme tu šťastní,“ napsal deníku Aha! milenec Bartošové Domenico Martucci (35). A co na to sociálka, která Arturovi minulý týden zabavila pas? „Dotyčná má syna ve své péči, je to její rozhodnutí, kam ho vezme,“ krčí rameny na sociálním odboru městské části Praha 22.

Podle Bartošové však sociálka cestovní doklady synovi zabavila proto, aby nemohl vycestovat ze země. Úředníci prý jednali na popud Ladislava Štaidla. A tak si pro něj přijela.

„Nemám peníze na to létat sem a tam, nechápu, proč mi to pan Štaidl tak komplikuje,“ svěřila Bartošová serveru blesk.cz s tím, že se kvůli tomu dostává jen do dalších dluhů. Faktem je, že soud sice rozhodl, aby Iveta Artura vychovávala, ale pod dohledem.

A úřednice tak pochopitelně zajímalo, proč Bartošová na konci června utekla z blázince, zamířila s přítelem do Itálie a Artura nechala doma. „Vše se vysvětlilo! Iveta má syna ve své péči, je to rozhodnutí soudu,“ tvrdí Martucci. Ladislav Štaidl (66), který od samého začátku s převozem syna do Itálie nesouhlasil, o jeho rychlém nedělním odjezdu nevěděl.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Nechápu, proč mi pořád ubližuje, proč ubližuje Arturovi. U táty je akorát nešťastný. Pořád se mi mstí a dělá to přes Artura, protože to je jediná cesta, jak mi nejvíce ublížit,“ dodává Iveta, která musí Artura přivézt zpět do 19. července, odkdy mu Štaidl zaplatil pobyt na táboře.

To ale zpěvačka neřeší, má totiž úplně jiné starosti. „V místě, které si vyberou, chci koupit byt! Na co Iveta a Artur ukážou, to budou mít. Plánuji koupit také loď, se kterou budeme jezdit,“ řekl nám hrabě Martucci.A kde na to všechno vezme peníze? Údajně z prodeje jednoho domu v Itálii.



Přečtěte si
8bc5
16. 7. 2011 • 19:44

To:Turbolence- I Vy jste někdě viděl Ivetu namazanou ??? Jak můžete na někoho kydat špínu na základě pomluv bulvár. tisku.Mimochodem dle psychiatrů nikdo není zcela normál. a každý je vyšinutý jiným způsobem.Osobně Ivetě fandím a přejí pouze to nejlepší.

annahradecek
16. 7. 2011 • 11:13

Iveta tu má své fanoušky a měla by ještě něco nazpívat. Pan Slováček myslím přislíbil spolupráci a nějaké společné duety.Tak se v září budeme těšit.

turbulence
15. 7. 2011 • 11:41

At se nevrací takovejhlech vožralů je tu dost alespon danoví poplatníci ušetří peníze za dalšího psichicky narušenýho člověka...

solochov
14. 7. 2011 • 11:32

Moc bych to Ivetě přál, možná i Arturovi ta změna prostředí prospěje, zklidní se, bude mít spousta nových zážitků a třeba se na ně konečně usmálo štěstí v podobě hodného muže a hmotného zabezpečení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.