Brožová utekla z vernisáže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožová utekla z vernisáže

Kateřina Brožová se objevila na vernisáži s Peterem Kovarčíkem... po chvíli ale dotčeně odešla.
Kateřina Brožová se objevila na vernisáži s Peterem Kovarčíkem... po chvíli ale dotčeně odešla. (Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – V úterý odpoledne se na veřejnosti, na vernisáži výstavy 125 let divadla v Karlíně, poprvé objevili »bok po boku« Kateřina Brožová (38) a její exmilenec Peter Kovarčík (56)! Po chvíli se však usměvavá Kateřina zarazila, vyměnila si s Kovarčíkem pár slov a z vernisáže odešla. A pár minut po ní se vytratil i opuštěný Kovarčík!

„Katka odešla smutně, protože jsem jí řekl o tom, co o nás v pondělí napsal jistý týdeník. Je to opět další snůška lží, které jsou už na žalobu. Navíc na ni naléhala jedna fotografka a nutila ji do nesmyslných pozic, což jí bylo značně nepříjemné,“ vysvětlil deníku Aha! odchod Brožové Peter Kovarčík. „Když Katka odešla, vydal jsem se za ní a v autě jsem si poslechl její novou písničku, k níž si napsala moc krásný text,“ pochválil Kateřinu Kovarčík. „Jsme spolu už v pohodě a nechci, aby nám náš vztah opět někdo rozbil,“ povzdychl si podnikatel.

„V divadle jsem nechala kus srdíčka. Dost mě zamrzelo, že u některých inscenací, kde hraju velké role, jsem nenašla ani svoji fotografii, a že tam nebylo dostatečně zohledněno, že v Karlíně tolik let hraji,“ vysvětlila deníku Aha! svůj náhlý odchod Kateřina Brožová. Na vernisáž divadelní výstavy se do Muzea hlavního města Prahy přišli podívat i herci Lubomír Lipský či Vladimír Brabec, kteří v divadle dlouho působili, a nechyběly ani současné hvězdy Karlínského divadla Tereza Duchková a Lumír Olšovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.