Fotbalista Beckham: Ukázal svou holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Fotbalista Beckham: Ukázal svou holčičku!

David Beckham a jeho drobeček.
David Beckham a jeho drobeček. (Profimedia.cz, ara)

Fotka té nejkrásnější holčičky planety (alespoň podle jejích rodičů) je venku! Victoria (37) a David (36) Beckhamovi ukázali světu svou týden starou dceru. Nemohou se jí nabažit.

„Harper je to nejkrásnější dítě na světě! Podruhé v životě jsem se zamilovala,“ rozplývala se na svém Twitteru Victoria, která na sociální síti fotku Davida s dcerkou v náručí zveřejnila a nazvala ji trefně: »Tátova holčička!«.

David si malou užívá. „Je to zcela nový zážitek, musím si zvykat na růžovou v domě, zároveň k Harper musím být jemnější než ke klukům, na což nejsem zvyklý,“ svěřil se anglický fotbalista.

Ale zvykl si brzy a na počest své dcery si pořídil růžové kopačky, na kterých má v pořadí jejich narození napsaná jména všech svých dětí. Tedy Brooklyn (12), Romeo (8), Cruz (6) a Harper.

Poprvé je obul ve nedělním přípravném utkání proti Realu Madrid, proti němuž nastoupil poprvé od svého přestupu do LA Galaxy. „Koukněte na moje boty, ve kterých budu hrát proti Realu. Potřebovaly šití navíc,“ napsal David před zápasem na svém Facebooku.

Moc štěstí mu ale nepřinesly: jeho tým prohrál 1:4, on zavinil chybou v rozehrávce a následným nedůrazem druhý gól. Jestli v těch růžových botách příliš nezměkl…

Zvláštní jméno Harper? Podle spisovatelky a duhy

Od narození malé Harper Seven kdekdo přemýšlí, co to Beckhamovi té malé udělali a dali jí tak zvláštní jméno. „Harper je staré anglické jméno, které jsme si zamilovali, a také se takto jmenuje Victoriina nejoblíbenější spisovatelka Harper Leeová,“ odtajnil táta David původ jména své první dcery.

Načíst tuto autorku nebyl pro Victorii až takový problém, protože napsala pouze jedinou knížku – román Jako zabít ptáčka.

A nápadné Seven (7)? „Toto číslo symbolizuje duchovní dokonalost sedmi divů světa, sedm barev duhy, a v mnoha kulturách je považováno za šťastné,“ vysvětloval Beckham. Až budete váhat, jaké jméno dát svému potomkovi, zavolejte mu, jistě vám odborně poradí.



Přečtěte si
kudlankabezbozna
18. 7. 2011 • 16:23

jaký je (kromě pytlíku) rozdíl mezi týdenním miminkem holčičkou a klukem, že s ní musí zacházet jemněji než s kluky???!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.