Jágr vs. Mareš: Souboj o miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr vs. Mareš: Souboj o miliony!

Jaromír Jágr, tvář Sazky.
Jaromír Jágr, tvář Sazky. (Aha! – Mária Rušinová)

Legendární hokejista Jaromír Jágr (39) se jen tak nějakého soka nezalekne, a vyrazil tedy do přímého souboje o miliony s Leošem Marešem (35)!

Zatímco Jágra už lze vidět jako tvář vzmáhající se loterijní společnosti Sazka, Mareš propaguje konkurenční Tip6ku!Obě hry se snaží přilákat masy sázejících a s nimi i stamiliony korun. Kdo bude úspěšnější?

„Já vsadil 68. Teď vsaď svá čísla ty,“ říká v jednom z inzerátů Jaromír, který si řekl o daleko méně peněz než jeho předchůdce Leoš Mareš (33). „Je to relativně směšné číslo ve srovnání s tím, co měl pan Mareš,“ prohlásila k Jágrovu honoráři mluvčí loterijní společnosti Lenka Tichá.

Leoš, jenž po pádu šéfa Sazky Aleše Hušáka utekl ke konkurenci, měl za propagaci firmy dostávat 1,2 milionu měsíčně! Jeden »plat« mu však Sazka neposlala, a tak Mareš částku přihlásil u soudu jako pohledávku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.