Výherce Marešova ferrari: Pojede s ním do Chorvatska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Výherce Marešova ferrari: Pojede s ním do Chorvatska!

Ondra Pacholík byl z vyhraného ferrari dost vyjukaný.
Ondra Pacholík byl z vyhraného ferrari dost vyjukaný. (Aha! – Martin Pekárek)

Moderátor Leoš Mareš (33) definitivně přišel o jedno ze svých aut.

Před sídlem rádia Evropa 2 v centru Prahy totiž včera předal své Ferrari 360 Modena, které si pořídil v roce 2003 a minimálně třikrát naboural, výherci rozhlasové soutěže.

„Bojím se toho, auto je nádherný, jsem za něj rád, ale mám obavy,“ řekl deníku Aha! nový majitel italského žihadla Ondřej Pacholík (21) z Vrchlabí, který pracuje jako kuchař v dětském domově. Do Prahy si pro vysněnou cenu přijel s přítelkyní Kristýnou (19) a svojí mámou.

„Vypadá jako angličák, co?“ vtipkoval Leoš, když s Ondřejem, kterého ráno vyzpovídal ve studiu, vyšel před sídlo rádia. Poté, co mu auto představil, se ve ferrari vyfotilo několik přihlížejících fanoušků.

Výherce se pak Mareše zeptal, jestli se dá s autem vyjet do Chorvatska. „Jasně, do kufru dáš basu piva, matračky a můžeš jet,“ odpověděl mu Leoš a Ondřeje poprvé v autě povozil po centru. Pak usedl za volant samotný výherce a odjel s moderátorem pryč.

„Chci mu v klidu všechno vysvětlit a ukázat,“ prohlásil Mareš, který je rád, že auto vyhrál obyčejný kluk. Při předávání klíčků ho dokonce objal kolem krku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.