Duchková se odhalila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Duchková se odhalila!

Tereza Duchková kromě sex-appealu předvede i skvělý pěvecký výkon.
Tereza Duchková kromě sex-appealu předvede i skvělý pěvecký výkon. (: Divadlo Karlín)

PRAHA – „Všechno mě stresuje, jsem docela velký nervák, a když se ukážu v kostýmu, který mě odhaluje, tak se tvářím, že tam nejsem,“ řekla sexy chraplavým hlasem zpěvačka Tereza Duchková (27).

Ta si zahraje jednu z hlavních rolí – Švédku Ullu – v muzikálu Producenti. Role Maxe dala zabrat Petru Štěpánkovi (58). „Je to jako výšlap na Mount Everest!“ svěřil se s úsměvem deníku Aha! herec na tiskové konferenci k muzikálu, která se konala v opraveném Karlínském divadle.

„Tohle byla nádherná příležitost a stálo za to se s tím porvat,“ pochvaloval si Štěpánek náročnou roli. „Už nejsem nejmladší a problémy mi chvíli dělalo hejbání a běhání po tak velkém jevišti,“ řekl nám herec s tím, že tohle je jeho nejtěžší role v životě. „Všechny aktivity jsem úplně potlačil, věnoval jsem se Maxovi více než čtvrt roku velmi intenzivně, až teď opět začínám brát telefony,“ dodal herec s úsměvem. Toho teď ještě čeká role v muzikálu Golem.

Parťáka mu v Producentech dělá Roman Vojtek, kterého alternuje Aleš Háma. Na včerejší tiskové konferenci chyběla Ivana Chýlková, protože ji povinnosti odvelely na natáčecí plac.

Muzikál Producenti po svém uvedení na Broadwayi získal v roce 2002 ocenění po celém světě. Producenti vsadili na dobrou kartu a v současné době je do konce roku vyprodáno přes osmdesát procent vstupenek. Slavnostní premiéry Producentů, které budou uvedeny 12. a 13. října, odstartují 61. sezonu Karlínského divadla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.