Ringo Starr v Praze: Slevou ani »Brouka« neurazíš... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ringo Starr v Praze: Slevou ani »Brouka« neurazíš...

Ringo Starr se po památkách vydal na nákupy do Pařížské ulice a navzdory svému bohatství okukoval hlavně zboží ve slevách. Nekoupil si ale nic.
Ringo Starr se po památkách vydal na nákupy do Pařížské ulice a navzdory svému bohatství okukoval hlavně zboží ve slevách. Nekoupil si ale nic. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek)

Slavný bubeník legendárních Beatles Ringo Starr (70) ve středu večer nadchl Kongresové centrum v Praze, a protože na pódiu řádil jako zamlada, vyspával ve čtvrtek až do oběda.

V jednu hodinu už ho ale u hotelu vyzvedl jeden z jeho přátel, který ho vzal na prohlídku starého Židovského města.

V kšiltovce, teniskách a teplákové soupravě slavného muzikanta na ulicích nikdo nepoznával. Když se Ringo pokochal, zamířil se svým průvodcem do Pařížské ulice, která je plná těch nejluxusnějších butiků.

Některé i prošmejdil, avšak k utrácení jej nezlákaly ani 40procentní slevy zboží!

Víte, že...?

...slavný »Brouk« Ringo Starr od doby, kdy prodělal odvykací léčbu (bral drogy a nezřízeně pil) žije téměř asketickým životem? Proto měl na organizátory pobytu v Praze několik zvláštních požadavků. Dožadoval se například:

● potravin pouze v bio kvalitě.

● neloupaného, neporcovaného čerstvého zázvoru.

● vlastního odšťavovače na ovoce a zeleninu.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.