Tajemství Beatla George Harrisona: V posteli měl i Madonnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství Beatla George Harrisona: V posteli měl i Madonnu!

George Harrison a Madonna v roce 1986.
George Harrison a Madonna v roce 1986. (Profimedia.cz)

Z rockového opilce se stal vegetariánem, místo drog začal vyznávat buddhismus a jeho popel byl rozsypán do vod posvátné řeky Gangy, kde se přesně před deseti lety uzavřel pozemský příběh muže jménem George Harrison (†58), který se proslavil jako člen legendární skupiny Beatles. I on měl ale svá tajemství, o kterých se dosud nepsalo.

Říkalo se mu Tichý Beatle. Jenže tichá voda břehy mele! Než dosáhl duchovní nirvány, musel urazit dlouhou cestu lemovanou drogovými večírky a nevázaným sexem. Podle dokumentu BBC byl v 70. letech legendární kytarista pěkný divoch, který měl navíc bizarní libůstku. Rád si užíval sexu s ženami kolegů, s nimiž se na oplátku ochotně podělil o svou tehdejší manželku Pattie Boyd (67)!

K přátelské výměně došlo například s Ronniem Woodem (64) z Rolling Stones, o choť kolegy z Beatles Ringa Starra (71) si zase řekl na večírku přímo před Pattie. Ta zase v duchu uvolněných mravů spala s Erikem Claptonem (66), kterého dokonce inspirovala k hitu Layla a Harrisona kvůli němu opustila!

V roce 1978 se George oženil podruhé s Mexičankou Olivií Arias (63), která mu tiskla ruku i na smrtelné posteli. Ani ona to ale lehké neměla. „Měl zkrátka rád věci, které se líbí mužům...,“ vzpomíná další z Brouků Paul McCartney (69). Ale odborník na Beatles Bill Harry si nebere servítky: „Měl stovky aférek! Nejvíc posedlý sexem byl Lennon, ale George mu šlapal na paty!“

Jednou z milenek byla údajně i popová královna Madonna (53)! Podle svědků ji svedl během natáčení filmu Šanghajské překvapení, který Harrison produkoval. Harrison zemřel 29. listopadu 2001 na rakovinu plic a zanechal po sobě jmění v hodnotě asi tří miliard korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.