LayDee Jane a Patricia Vittek byly hlavní hvězdy party Jakbyt.in ve Fragole | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

LayDee Jane a Patricia Vittek byly hlavní hvězdy party Jakbyt.in ve Fragole

Fotografie
Fotografie (internal)

Pražský klub Fragola Project zažil netradiční party. Pod názvem Jakbyt.in se totiž uskutečnil večírek plný nejnovějších trendů v oblasti účesů, módy, stylu a také bohatý na muziku různých stylů. Jako hlavní host vystoupila česká top DJka LayDee Jane, která zde představila mj. svůj zbrusu nový singl, kde jí na housle doprovodil houslista Michael Hejč.

Druhou vystupující byla slovenská dance diva Patricia Vittek, která předvedla na Fragolu netradiční záležitost – živý koncert. Patricii Vittek doplnili pro změnu profesionální tanečníci. Český tanečník a zpěvák Matt Pardus a tanečník Justice, která tancoval třeba na show pro Madonnu či Beyoncé.

Vyvrcholením party bylo vyhlášení soutěže Proměna o nejlepší  kadeřnickou proměnu. Tu vyhlásila LayDee Jane, která se také těsně před půlnocí stala oficiální tváří pořadatelského e-shopu kosmetikanavlasypraha.cz. Party se zúčastnili také známé osobnosti z Čech i zahraničí, za všechny jmenujme třeba reprezentantku pražské zlaté mládeže Terezu Brabcovovou nebo herečku Anife Vyskočilovou.

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.