Vašut vykopl Vondráčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vašut vykopl Vondráčka!

Ačkoliv sledovanost Trosečníka je tragická, Marek Vašut si mne ruce, protože se i jako velmi špatný moderátor se svým pořadem na obrazovce ještě pár týdnů vydrží.
Ačkoliv sledovanost Trosečníka je tragická, Marek Vašut si mne ruce, protože se i jako velmi špatný moderátor se svým pořadem na obrazovce ještě pár týdnů vydrží.

PRAHA – Velké naděje, které televize Prima upírala ke sledovanosti své reality show Trosečník, se ukázaly jako liché. Soutěž z exotických ostrovů moderovaná Markem Vašutem (46) je totiž ve skutečnosti zřejmě nejdražším propadákem v dějinách Primy.


Zoufalá televize, která do natočení Trosečníka investovala desítky milionů korun, se proto rozhodla s Trosečníkem hýbat v programu. A dokonce kvůli němu ruší oblíbený zábavný pořad Inkognito moderovaný Petrem Vondráčkem (30)!

Enormně nízkou sledovanost Trosečníka, která se z původních 900 tisíc diváků během několika dílů propadla na polovinu, překvapivě neodskákal samotný Trosečník v čele s Markem Vašutem, ale zábavný pořad Inkognito moderovaný Petrem Vondráčkem. Právě na jeho místo ve čtvrtečním programu bude totiž v příštích týdnech Trosečník ze soboty přestěhován.
Kliknutím zvětšete„Trosečník v té době bude přesně v polovině, a tak jsme se ho ze soboty 20 hodin rozhodli přesunout na čtvrtek, kdy se bude vysílat od 21 hodin. Věříme, že nový čas mu bude slušet ještě více než ten současný,“ tak zní oficiální vyjádření Primy z úst tiskové mluvčí Jany Malíkové. Neoficiálně za přesunem trosečnické reality show samozřejmě stojí velký úspěch konkurenční SuperStar, která každou sobotu Vašutův pořad ve sledovanosti doslova masakrovala. Toto programové přeskupení na Primě tak nejvíce odskáče zábavný pořad Inkognito, který bude zrušen.
„Nedá se říct, že by Inkognito končilo kvůli Trosečníkovi. Inkognito bylo koncipováno jako pořad do letního schématu. Pak jsme k němu ještě dotáčeli nějaké další díly, ale teď jsme se rozhodli, že už tento pořad pokračovat nebude,“ tvrdí Malíková. Jaký osud čeká na Primě moderátora Inkognita Petra Vondráčka? „Petr zůstává v Rodinných poutech, ale jako s moderátorem s ním pro žádný pořad nepočítáme,“ dodává Malíková.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.