PROSTŘENO: Zatančí go-go tanečnice Markéta u tyče? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Zatančí go-go tanečnice Markéta u tyče?

"Opráší" Markéta tyč?
"Opráší" Markéta tyč? (TV Prima)

V úterý vaří go-go tanečnice Markéta Kolíčková (30), která se svého povolání musela po autonehodě vzdát. Zavzpomíná na tanec u tyče alespoň kvůli svým hostům?

Přestože Markéta nosí na pravé ruce ortézu, soupeři její handicap až dosud citlivě přehlíželi. Úterní hostitelka se tak dodatečně svěří, že přežila čelní srážku s kamionem, což jí způsobilo trvalé následky. Svému zdravotnímu postiženi tak musí přizpůsobit menu.

Problém s nekvalitními surovinami stále přetrvává. Poté, co Renáta ve své lednici objevila zkažené maso, Markéta si příliš dobře nevybrala zeleninu, z níž by ráda připravila salátové lodičky. Na ingrediencích si už ale stačili pochutnat slimáci…

Největším kritikem je Michal, jemuž pečené kuře s brusinkovou omáčkou a bramborovými pusinkami přijde příliš fádní. „Dnešní menu není nic moc a nemá šanci na výhru. Mohl bych si ho dat v jakékoliv restauraci,“ tvrdí soutěžící, jehož chvíle nastane ve středu.

Přestože Michal ještě nevařil, už se stal centrem pozornosti. Kolegyním se svěřil, že napsal knihu o svém krutém dětství, aby si každý přečetl, co vše se dá překousnout. „Je to hodně otevřená osoba, každé jeho druhá věta mě šokuje,“ řekla o něm Renáta.

Celou pravdu si ovšem Michal záměrně necháván až na středu. Podle jeho slov se ženy mají těšit na pořádnou divočinu…  Jak dopadne pražské Prostřeno? Sledujte v 18 hodin Primu!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.