PROSTŘENO: Nevidomá Marie odhalila, že je Petr gigolo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

PROSTŘENO: Nevidomá Marie odhalila, že je Petr gigolo!

Marie Šulcová nestojí o soucit a umí si poradit i s Petrem.
Marie Šulcová nestojí o soucit a umí si poradit i s Petrem. (TV Prima)

Večeře u Marie Šulcové (28) vzbuzuje velká očekávání i rozpaky. Středeční hostitelka z obce Kujavy totiž trpí praktickou slepotou a rozeznává jen obrysy věcí. Poradí si s vařením i s dotěrným Petrem?

Snem Marie není v soutěži vyhrát, ale být vnímána tak, aby její zrakové postižení nevzbuzovalo lítost. Už při prvním setkání své soupeře požádala o laskavost, aby na její handicap nebrali příliš velké ohledy.

V kuchyni se ale Marie umí pořádně otáčet. Vše musí mít své přesné místo a vaření jí usnadňuje »mluvící« digitální váha. Tu bohatě využila při přípravě dezertu, jímž je čoko-tvaro-meruňková mlska. „Vypadá to celkem nechutně, ale fakt je to dobré,“ prohlásí Marie při vaření.

Petr se v její domácnosti namísto ložnice vydal do dětského pokoje, kde jej velmi zaujaly hračky. Na jeho dvojsmysly ale došlo opět během večeře. „Konečně mi to někdo udělal,“ prohlásil poté, co mu Jana připravila láhev vína.

„Ty jeho narážky už mi vadí hodně. Nejsem žádný puritán, ale on už to přehání,“ reaguje Eva. Způsob, jak Petra zbavit přemíry sexuálního apetitu, však objevila Marie: „Jsou tady někde ty baráčky s červenýma světlama. Nechceš tam zajít, aby ses vybouřil?“

Petr ovšem svou reakcí všechny šokoval: „Nikdy by mi to nechutnalo, kdybych za to měl platit. Ale stalo se mi, že za to někdo platil mě.“

Rozvernou atmosféru zklidnila až hra člověče, nezlob se! pro nevidomé, díky níž si hosté mohli vyzkoušet, jak komplikovaný má Marie život.

Ovlivní tato zkušenost bodování nebo se Marie pro ostatní stane rovnocenným soupeřem? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.