PROSTŘENO: Petr děsí ostatní soutěžící, myslí jen na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Petr děsí ostatní soutěžící, myslí jen na sex!

"Maharádža" Petr Polan
"Maharádža" Petr Polan (TV Prima)

Večeře u Evy Kišové (32) dala Petrovi (68) opět podnět ke chlípným řečem. Tentokrát vzal v rámci »šmejdění« do ložnice Ivanku (59).

Eva si po zkušenosti s Petrem dělala z jeho návštěvy obavy a tvrdila, že ho bude muset usměrnit. Jeho řeči se přesto opět točily jen kolem sexu. „Těch dvojsmyslů je příliš a vypadá to, že nemyslí na nic jiného,“ postěžovala si úterní hostitelka.

Petra ovšem velmi navnadil obraz slonů visící nad její postelí, který v něm vzbuzoval dojem něžné ženy a mohutného chlapa. „V ložnici se mi líbilo. Nejradši bych skočil do toho krásně připraveného lůžka a s někým se tam pomuchlal,“ vyjádřil se Petr poté, co si s Ivankou prohlédnul Evinu domácnost.

Svého vrcholu ovšem dosáhnul při podávání sýrové rolády, která podle něj nebyla příliš tuhá. „Jak to neztuhne, je to vždycky špatný. Čím tužší, tím lepší,“ snažil se bavit společnost u stolu.

Eviny knížecí měšce zkritizovala zrakově postižená Marie. Maso pro ni bylo příliš suché a kaše pro změnu hrudkovitá. Zpraví náladu u stolu karaoke zpívané vícehlasem nebo brusinkový dort? A najde v sobě některá z žen konečně dostatek odvahy, aby rozverného Petra uzemnila? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
pelagie
7. 6. 2011 • 07:57

by hlavně měla zklidnit režie pořadu...je zcela jasné, že jim to vyhovuje , alespoň zase budou do sebe všichni vzájemně slovně tlouci "aby byla legrace ".... nechápu co jsou lidi ochotni udělat pro pár šupů, aby se zviditelnili

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.