Ivan Vyskočil: Nutí dceru k rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Vyskočil: Nutí dceru k rozvodu!

Ivan Vyskočil mluví své dceři do života...
Ivan Vyskočil mluví své dceři do života... (Aha!: Marek PÁTEK)

Herec Ivan Vyskočil (64) není spokojený se svým zetěm a dceři nakázal rozvod. Sám přitom rozhodně není vzorným »rodinným typem«…

Vyskočil by rád mluvil do cizího života, přestože ten vlastní se mu příliš nevydařil. Manžel jeho dcery je podle něj k ničemu a jen se vetřel do rodiny. Když se k rozvodu neodhodlala ona, chopil se iniciativy sám. Naštěstí ale jen v seriálu.

Nejde totiž o Michaelu (20), již má ze vztahu s Ivanou Andrlovou, ale Barboru Petrovou, která se do rodiny Ivana Vyskočila dostala jako Karolína v seriálu Aféry. Její manželství se začne rozpadat ve chvíli, kdy se neplánovaně vrátí domů z dovolené a najde důkazy o nevěře.

Zatímco Karolína by nechala svého manžela vše vysvětlit, jeho tchán je o nutnosti rozvodu už dávno přesvědčen a brání jim v kontaktu. V roli matky Karolíny se představí Milena Steinmasslová, která má s rozvodem nepříjemné zkušenosti i v reálném životě.

Jak se k rodinnému sporu postaví Pavel Kříž alias advokát Dan Majer? Sledujte závěrečný díl Afér v neděli na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.