Absolonovou osahávali na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonovou osahávali na jevišti!

A Marián se vůbec neostýchal Moniku na jevišti prozkoumat.
A Marián se vůbec neostýchal Moniku na jevišti prozkoumat.

PRAHA – Obnovená premiéra muzikálu Kleopatra společně s oslavou třicátých narozenin Moniky Absolonové (30) rozbouřila Divadlo Broadway. A když jí její kolega Marián Vojtko začal přímo na jevišti mačkat prsa, divadlo šílelo!


Muzikál Kleopatra

PRAHA – Obnovená premiéra muzikálu Kleopatra společně s oslavou třicátých narozenin Moniky Absolonové (30) rozbouřila Divadlo Broadway. Kliknutím zvětšeteA když jí její kolega Marián Vojtko začal přímo na jevišti mačkat prsa, divadlo šílelo! Poblahopřát přišly i módní návrhářka Blanka Matragi (53), zpěvák Tomáš Savka nebo bývalá miss České republiky Kateřina Stočesová (27).

Kliknutím zvětšeteMichal David, který k muzikálu skládal hudbu, převzal na závěr obnovené premiéry z rukou společnosti EMI platinovou desku, což sklidilo další několikaminutový potlesk. Mezi herci na pódiu se to hemžilo slavnými jmény: Monika Absolonová, Ilona Csáková, Pepa Vojtek, Martin Maxa či Richard Genzer. A všichni byli za své výkony odměněni vyčerpávajícím potleskem.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Snažil jsem se to hrát tak, aby lidi zapomněli na to, že jsem zpěvák Kabátů, a dát tam něco ze zpěvu a něco z činohry. Snad se mi to povedlo,“ řekl deníku Aha! Pepa Vojtek alias Marcus Antonius. Richard Genzer zase jako jediný vyvolával pravidelně smích v jevišti, role boha Jupitera, který s ironickým realismem glosuje pozemské dění, mu vyloženě sedla.

Kliknutím zvětšeteA jak se v kůži Kleopatry cítily dvě představitelky hlavní role? „To představení jsem si moc užila. Sice jsem se toho předem trochu bála, ale dobře to dopadlo,“ zářila Kleopatra Absolonová. „Já to nedokážu subjektivně zhodnotit. Můžu jenom říct, že jsem se cítila výborně, a podle odezvy hlediště se muzikál snad líbil i publiku,“ řekla nám zase Kleopatra Csáková.

Kliknutím zvětšetePřestože byl pro všechny připraven po premiéře velký raut, většina účinkujících se uchýlila do zákulisní restaurace, kde ve společnosti alkoholu setrvala do pozdních nočních hodin.Kliknutím zvětšete



Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.