Tajná dohoda o Gunčíkové: Tahle kočka musí být ve finále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajná dohoda o Gunčíkové: Tahle kočka musí být ve finále!

Gábina si užila na Smíchově masáž celého těla.
Gábina si užila na Smíchově masáž celého těla. (Aha! – Petr Novotný)

Gabriela Gunčíková (17) je jedinou dívkou, která zůstala v Česko Slovenské SuperStar. A ještě je to Češka! Proto si ji televize Nova hýčká (mj. ji vzala na masáž) a chce ji za každou cenu vidět ve finále.

„Padla jasná dohoda mezi Novou a Markízou, že v něm Gábina bude. Je jediná solidní zástupkyně za českou stranu. Michal Šeps je odepsaný,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zákulisí soutěže. Jejím soupeřem by pak měl být Lukáš Adamec.

Znamená to tedy, že je SuperStar zmanipulovaná? „O tom nemůže být vůbec řeč, k žádné manipulaci nedochází. Počítáme s každou variantou finále – smíšenou, ryze českou nebo ryze slovenskou. Ta smíšená by ale samozřejmě byla nejlepší...,“ tvrdí mluvčí soutěže Lucie Juráčková.

Jak to všechno dopadne, naznačí už zítřejší finálové kolo. V něm se poslední čtyři finalisté (Gunčíková, Šeps, Adamec a Harich) musejí popasovat s písněmi kapel ABBA a Queen.



Přečtěte si
pelagie
22. 5. 2011 • 07:33

soutěže, ať už se jedná o Superstar, Miss atd. jsou nablbané, okoukané a na nic ..... vymyslete taky něco nového a ne se stále opakovat ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.