Těhotná Tereza Maxová (39): Ukázala bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Tereza Maxová (39): Ukázala bříško!

Tereza Maxová se včera poprvé pochlubila svým těhotenským bříškem.
Tereza Maxová se včera poprvé pochlubila svým těhotenským bříškem. (Aha! – Marek Pátek)

Tereza Maxová (39) poprvé ukázala své těhotenské bříško.

Není to ale tak úplně poprvé, česká supermodelka už totiž čeká své třetí dítě. Syn Tobias (9) a dcera Mína (2) budou mít brzy bratříčka nebo sestřičku, pohlaví miminka ovšem Maxová nechce prozradit. Bříško už však tajit přestala a jako bonus si ještě těhotná máma připila sklenkou sektu.

Bylo by  velmi divné, kdyby nová tvář nejznámější české značky vyrábějící sekt alespoň nesmočila rty v bublinkách. Maxová ale moc dobře ví, že alkohol a těhotenství nejdou dohromady.

„Tu nabídku jsem přijala v době, kdy jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná. Ale Bohemka dělá i nealkosekt, takže pít můžu...,“ řekla deníku Aha! usměvavá Tereza Maxová, které se pod přiléhavým černým topem rýsovalo »čtyřměsíční« bříško.

Kampaň však fotila s ještě úplně plochým břichem.Modelka nebude jen na fotografiích a plakátech, natočila totiž i letní televizní spot. Až ten se začne vysílat, ona už bude možná potřetí matkou. Vždyť tu horší půlku těhotenství už má za sebou.

„Moc si to teď užívám,“ chlubila se Maxová, která včera večer se svou nadací uspořádala jarní charitativní koncert splněných přání, na kterém vystoupili např. Marie Rottrová, Miro Žbirka nebo David Koller.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.