Vetchý se ukázal fotografům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vetchý se ukázal fotografům!

Ondřej Vetchý se včera v Palace Cinemas Nový Anděl na Smíchově na fotografy usmíval.
Ondřej Vetchý se včera v Palace Cinemas Nový Anděl na Smíchově na fotografy usmíval. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Co donutilo herce Ondřeje Vetchého (44) vystrčit nos a ukázat se fotografům, když jindy se s nimi s oblibou pere? Byla to novinářská projekce filmu Prachy dělaj člověka, který bude mít už zítra slavnostní premiéru!

Ondřej Vetchý v něm totiž hraje společně s Michalem Suchánkem a Tomášem Hanákem trojičku podvodníků, kteří se rozhodnou přijít nelegálně, avšak nenásilně a bez krve k penězům České pošty.

Film byl natočen na motivy skutečných událostí podle scénáře Radka Johna a představí se v něm třeba i Jana Synková či Renata Prokopová-Visnerová, známá ze seriálů Ulice a Rodinná pouta.

V epizodních rolích se ve snímku mihne řada neherců jako moderátoři Gábina Partyšová, Petr Vágner, Eva Aichmajerová, zpěváci Robert N. a Petra Pudová, automobilový závodník Tomáš Vavřinec či bývalý hlasatel České televize Alexander Hemala.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.