Dagmar a Václav Havlovi: Tajné rande s Formanem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dagmar a Václav Havlovi: Tajné rande s Formanem!

Havlovi dorazili se sedmnáctiminutovým zpožděním.
Havlovi dorazili se sedmnáctiminutovým zpožděním. (Aha! – Martin Hykl)

Nejen na svá klukovská léta, kdy spolu obývali stejnou ložnici poděbradského internátu, zavzpomínali exprezident Václav Havel (74) a oscarový režisér Miloš Forman (79).

Ti se svými drahými polovičkami Dagmar Havlovou (58) a Martinou Zbořilovou Formanovou vyrazili o víkendu na tajnou společnou večeři do restaurace Le Terroir v centru Prahy.

Dodrželi tak tradici, jelikož se takto setkávají, kdykoliv Forman žijící v New Yorku zavítá do své domoviny. Václav Havel se cítil dobře, jen musel jít o holi. Jeho manželka Dagmar mu ale pomáhala a podpírala ho.

A jelikož bylo velice pochmurné počasí, zvolila Havlová alespoň veselý kabát a výrazně červenou kabelku značky Chloé za třicet tisíc korun. Mnohem veseleji ale bylo při samotné večeři, jelikož je známo, že Formana s Havlem nepojí »jen« dlouholeté přátelství, ale i společný smysl pro humor.

Restaurace Le Terroir patří mezi vyhlášené pražské podniky. Za nejlevnější tříchodové menu si tu účtují 1300 Kč.

Přečtěte si
salamandr1
3. 5. 2011 • 19:20

Bože, to je ale dvojka !!!

marmelada
2. 5. 2011 • 16:10

stárneme všichni.....nechme tedy posudky a přílišnou pozornost zevnějšku taktně stranou. Ačkliv Dagmar si o toto svou přehnanou péči o svůj vzhled trochu sama říká. Pan Havel je proti ní jaksi drobounký.....K Ppředhcozímuý kmentáři. Peníze za to stály? Ale vždyť je Dáša oblečena/ nebo to tak vypadá/ docela skromně, skoro jako nějaká školačka. Zato například holčičky Karla Gotta chodí v temných barvách..... je to divná doba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.