Pavel Čechák: Kudlu jsem nevytáhl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Čechák: Kudlu jsem nevytáhl!

Na odcházejícího Čecháka vytasil taxikář V. B. plynovou pistolia třeskl výstřel!
Na odcházejícího Čecháka vytasil taxikář V. B. plynovou pistolia třeskl výstřel! (Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek)

Opuštěný manžel herečky Tatiany Vilhelmové (32) Pavel Čechák (33) se konečně vyjádřil k incidentu, k němuž došlo minulý týden mezi ním a taxikářem, který ho v noci vezl domů z baru. Proč se v pražském Braníku poté, co Čechák z taxi vystoupil, začalo střílet, jak zdokumentovali fotoreportéři Aha!? Opravdu zhrzený produkční vytáhl na taxikáře nůž?!

Čechák, jehož stávající manželka Tatiana si v té době užívala v Portugalsku s dětmi a milencem Vojtou Dykem (25), prý drží nervy na uzdě. Taxikářovu verzi, podle které muž z plynové pistole vystřelil kvůli tomu, že jej Čechák ohrožoval nožem a odcházel bez placení, odmítá.

„Když už jsem myslel, že je celá záležitost vyřešená a odcházel jsem směrem k domovu, někdo na mě vystřelil. Předpokládám, že to byl ten taxikář, ale bylo to ve chvíli, kdy jsem byl k němu zády,“ poskytl svůj popis událostí Čechák serveru idnes.cz.

„Zásadně odmítám, že bych tomu pánovi nezaplatil jízdné a že bych na něj vytáhl nůž, jak se on vyjádřil. Nikdy u sebe žádnou zbraň nenosím, ohánět se zbraní není můj styl řešení situací,“ dodává s tím, že více nemůže říci kvůli probíhajícímu vyšetřování.

Taxikář však trvá na svém – výstřelem do země z plynové pistole chtěl zastrašit odcházejícího neplatiče. „Říkal jsem mu, ať mi zaplatí. Že když má na to, aby pil v klubu, kde panák stojí tři stovky, tak snad může mít na zaplacení taxíka. Ukazoval jsem mu účet, aby viděl, že všechno sedí. Jenže on se oháněl tím nožem a řval na mě, že jsem mafiánský zm*d,“ líčí taxikář V. B., jehož plné jméno má deník Aha! k dispozici.

„Bál jsem se, že mi zničí auto, tak jsem vytáhl plynovku. On otevřel dveře a vyskočil ven. Šel jsem za ním a vystřelil jsem. Ale jen z té plynovky a do země. Chtěl jsem, aby se zklidnil,“ tvrdí. Více prý ukáže policejní vyšetřování.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.