Topmodelka Němcová: Jedla jsem projímadla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Němcová: Jedla jsem projímadla

Krásná Petra Němcová kdysi používala i projímadla, aby byla štíhlá a měla dostatek zakázek.
Krásná Petra Němcová kdysi používala i projímadla, aby byla štíhlá a měla dostatek zakázek. (: Reuters)

PRAHA – Tak to je teda překvapení! Světově úspěšná modelka Petra Němcová (27), která se objevila v módních časopisech jako Vogue a v roce 2003 byla na titulní straně »plavkového« čísla magazínu Sports Illustrated, se americkému magazínu People svěřila, že kvůli práci topmodelky si prošla velkým utrpením.

Příroda jí totiž nadělila poněkud bujnější křivky, takže si na svou váhu musí dávat pozor, a vyzáblost jí rozhodně nehrozí. „Kdysi jsem užívala projímadla. Vším tím jsem si prošla, jen abych mohla pracovat jako modelka,“ popsala Němcová doslova drastickou metodu, jak si udržet štíhlost a spolu s ní i kariéru. Petra Němcová by tedy na přehlídce, kam by pořadatelé zakázali přístup příliš hubeným modelkám, problémy určitě neměla. Nedávno také tato krásná modelka vydala autobiografickou knihu Vždy s láskou, Petra. V ní popisuje, co prožila v roce 2004, když pobývala v tsunami zasaženém Thajsku, kde zahynul její tehdejší přítel Simon Atlee.

23.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.