Penélope Cruz: Takhle září dva měsíce po porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Penélope Cruz: Takhle září dva měsíce po porodu!

Penélope Cruz
Penélope Cruz (Profimedia.cz, ara)

Takhle krásně by si pouhé dva měsíce po porodu přála vypadat snad každá žena. Hollywoodská herečka Penélope Cruz (36, Vanilkové nebe, Piráti z Karibiku) zářila daleko více než nová hvězda s jejím jménem na hollywoodském Chodníku slávy, kterou slavnostně odhalila.

Na ceremoniálu nechyběl Penélopin manžel, herec Javier Bardem (42), ale ani její kamarád a kolega z filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna Johnny Depp (47), který prý původem španělské herečce pomohl s její kdysi mizernou angličtinou.

„Chci poděkovat tomu chlápkovi v klobouku. Když jsem v roce 1994 přišla do Los Angeles, nemluvila jsem anglicky. Uměla jsem jen dvě věty, a sice: „Jak se máte?“ a „Chci dělat s Johnnym Deppem.“

V posledních deseti letech jsem s ním točila dvakrát, a proto se zlepšila i má angličtina. Chci s ním pracovat zase!“ svěřila se herečka, která se stala 2436. osobností zábavního průmyslu, jež obdržela čestnou hvězdu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.