Na Gotta stojí fronta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Na Gotta stojí fronta

Své muzeum ukázal Karel Gott i svým dcerám Dominice (vlevo) a Lucii.
Své muzeum ukázal Karel Gott i svým dcerám Dominice (vlevo) a Lucii.

PRAHA – V muzeu našeho nejúspěšnějšího zpěváka Karla Gotta (67) Gottlandu v Jevanech u Prahy přivítají v průběhu několika dnů desetitisícího návštěvníka. Občas se prý v muzeu na Gotta stojí fronta.


„Už jsme zaznamenali rekord, když k nám přijelo během jednoho dne deset autobusů s návštěvníky, takže chystáme další překvapení s desítkou,“ informoval ČTK mluvčí Gottlandu Vlastimil Korec. S návštěvností je tým Gottlandu podle Korce také spokojený. „Počty návštěvníků předčily naše očekávání. Chceme v tomto trendu pokračovat a připravovat pro lidi další překvapení a nové věci,“ poznamenal. O Gottland, který byl přestavěn z vily, kterou si populární zpěvák pořídil v roce 1969 k tomu, aby v ní mohl nerušeně pracovat a odpočívat, projevují zájem zejména Češi. Toto velice originální muzeum bylo veřejnosti otevřeno 30. června letošního roku.


Autor: (son, ČTK)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.