Harapes je Casanova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Harapes je Casanova

Vlastimil Harapes se nyní připravuje na roli slavného milovníka Casanovy.
Vlastimil Harapes se nyní připravuje na roli slavného milovníka Casanovy.

PRAHA – Vlastimil Harapes (60) se nenudí a nejen, že pořád tančí, ale v polední době i zpívá a především hraje divadlo! „V Ústí nad Labem si 15. října střihnu slavného Casanovu.


A pak ho budu hrát a tančit každý měsíc. A k tomu ještě hraji Martě Vančurové (58) osobního tajemníka a sekretáře Georga Pitou,“ řekl deníku Aha! Vlastimil Harapes.

Tak se bude baletní mistr objevovat ve hře Poslední léto Sáry Bernardové se zájezdovým divadlem. Na podzim si zahraje na porotce v České televizi v hudebním pořadu Star dance… když hvězdy tančí. „Už mám s něčím podobným praxi z Bratislavy, kde působím jako porotce v pořadu Hvězdy na ledě. Čtrnáct celebrit má partnery profesionály a soutěží mezi sebou,“ dodal Harapes, kterému jako zpěvákovi vyšlo už i první album.

A kvůli pracovnímu vytížení neměl letos ani dovolenou. „Své pracovní cesty beru jako dovolenou. Například jsem učil balet v Itálii v Římě a v Cezeně, a to pro mě byl doslova relax,“ řekl Harapes, který je v Římě jako doma. Pojede tam totiž i na Evropskou olympiádu mentálně postižených, které se zúčastní jako čestný předseda.


Autor: Jana Bošotová
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.