Videostop je zpátky! Lákají na Trošku, Jiráskovou a Kretschmerovou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Videostop je zpátky! Lákají na Trošku, Jiráskovou a Kretschmerovou...

Videostop
Videostop (Aha! – Marek Pátek, TV Barrandov, ara)

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky? Tak to prý rozhodně neplatí v případě legendárního soutěžního pořadu Videostop s Janem Rosákem (63) v hlavní roli, který si svého času oblíbily miliony diváků.

Po víc než deseti letech je zpět a v úplně novém kabátu, který mu navlékla TV Barrandov (dnes 21.10).

Obstojí Videostop u diváků i tentokrát? Ambice na to rozhodně má! Kromě známého moderátora totiž láká na prominentní hosty, v dnešním díle to budou herci Bob Klepl (52), Jaroslava Kretschmerová (55), Jiřina Jirásková (80) a režisér Zdeněk Troška (57).„

Celá ta léta, co Videostop nebyl v televizi, mě lidé i na ulici zastavovali a ptali se, co s ním je. Na jeho pokračování jsem dostal pár různých nabídek i do televizí, ale žádná z nich mě nenadchla. Přijal jsem až tuhle a moc se těším na to, co budou říkat diváci,“ pochvaluje si Rosák, který ale přišel o parťáka Karla Čáslavského.

„To je věc, která mě mrzí. I přesto, že jsme ho já i celý štáb přemlouvali, Karel se musel omluvit. Jedním z hlavních důvodů je jeho veliká zaneprázdněnost, což chápu,“ posteskl si.

Videostop

Přečtěte si
winterfreshka
5. 3. 2011 • 16:55

Buď staré překopaniny anebo nudné,trapné vleklé a nezábavné novoty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.