Jan Rosák: Vrací se za půl milionu! Kvůli Videostopu! Televize ulovila populárního moderátora... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jan Rosák: Vrací se za půl milionu! Kvůli Videostopu! Televize ulovila populárního moderátora...

Jan Rosák
Jan Rosák (Aha! – Marek Pátek)

Moderátor Jan Rosák (63) se po dlouhé odmlce vrací na televizní obrazovky a s ním i legendární pořad Videostop! Ten kdysi lámal divácké rekordy a z Rosáka udělal megahvězdu. „Od půlky ledna plánujeme comeback pořadu Videostop a moc se na tu práci těším,“ potvrdil deníku Aha! Rosák, který se kromě oprášené slávy může těšit i na hvězdný honorář!

Jan Rosák v dobách své největší slávy patřil k pilířům televizních programů. Videostop vydržel na obrazovkách patnáct let, a když ho na přelomu tisíciletí Česká televize rušila, nemálo fanoušků jej oplakalo. Z televize zmizel i Rosák, jehož další televizní soutěže Bingo, Riskuj či Triga nikdy věhlasu Videostopu nedosáhly.

I proto se Rosák na návrat těší. „Videostop a jeho pravidla budou na stejném principu, bude zde jen nepatrně odlišností,“ říká Rosák s tím, že pořad bude vysílat digitální televize Barrandov. Jedna změna však bude – s Rosákem se nevrátí jeho »parťák«, filmový historik Karel Čáslavský (73).

„Velice mne to rmoutí, ale bohužel pan Čáslavský účinkovat v pořadu nebude,“ krčí Rosák rameny. Podle informací deníku Aha! se dramaturgie s Čáslavským nedohodla na podmínkách. Rosák, s jehož tváří je pořad spojován, si naopak finančně značně přilepší.

Zatím se prý hovoří o sedmnácti dílech, které budou odvysílány v průběhu jara příštího roku, a Rosák si za ně přijde prý na bezmála půl milionu korun! A pokud se pořad osvědčí, další díly budou následovat!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.