Šéfka Mojsejová: Tyhle lidi bude šikanovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šéfka Mojsejová: Tyhle lidi bude šikanovat!

Nora Mojsejová a její soutěžící.
Nora Mojsejová a její soutěžící. (koláž ahaonline.cz)

Už známe tváře i jména šestnácti odvážlivců, kteří se mohou těšit na šikanu a zatěžování těžkými, až nesplnitelnými úkoly od slovenské kontroverzní podnikatelky Nory Mojsejové (52) v nové »primácké« reality show Šéfka, která startuje už tuto neděli od 20 hodin.

Jména uchazečů o prestižní post s pohádkovým platem ve firmě Nory Mojsejové jsou venku! A bude se zřejmě na co dívat. V šestnáctce účastníků najdeme nejen rozdílné národnosti, ale především velmi rozdílné povahy. Ostatně, podívejte se sami...

Zoltán Lagin (SR)

Zoltán Lagin – Zoli. 23 let, nezaměstnaný, svobodný. Vyučený kuchař – číšník s maturitou. Vyrůstal v rodinné firmě, kde v sobě objevil manažerský talent. Tam ho to už nebaví, proto hledá nové příležitosti. Má rád práci pod tlakem, proto si troufá i na náročnou show. Chce dokázat hlavně svým rodičům, že je lepší, než si o něm myslí.

Vaiva Danieliuté (LT)

Vaiva Danieliuté – Vaiva. Svobodná, 25 let, momentálně recepční v hotelu. Pochází z Litvy, na Slovensko přišla za svou láskou, která je však minulostí. Na Slovensku už ale zůstala. Vystudovala public relations a hledá uplatnění ve svém oboru. Veselá, spontánní, ale... emoce ji občas ovládnou. Má se ráda a nebojí se změny.

Matej Kuna (SR)

Matej Kuna – Maťo. 20letý student z Trenčianskych Teplic, svobodný. Studuje na vysoké škole management a věří si, že z něj bude nejen skvělý odborník, ale i „žralok“ v oboru. Jeho představa o kariéře: dobře placené místo manažera „jen ať se penízky sypou“... Miluje a obdivuje Noru.

Mariana Petlušová (SR)

Mariana Petlušová – Mariana. 35 let, jako povolání uvádí soudní tlumočnice a majitelka restaurace kdesi ve Španělsku, ale Nora jí to nevěří. Původně dělala tanečnici a modelku. Fotila např. i pro slovenský Playboy. Tvrdí, že nemá rodinu.

Pavel Čutka (ČR)

Pavel Čutka – Pavel. 29letý manažer diskotéky. Veselá povaha, sám o sobě tvrdí, že je magnet na ženy. Vystudoval střední hotelovou školu a v minulosti pracoval jako bodyguard či barman. Protože pracuje v nočním klubu, vidí teď možnost „vyjít na denní světlo a začít ve svých 29 letech konečně žít přes den“.

Miroslav Prášil (ČR)

Miroslav Prášil – Mirek. 34letý úspěšný podnikatel, vede dekoratérskou firmu. Tvrdí, že podnik má zavedený a na své zaměstnance se může spolehnout. Proto si může dovolit vyzkoušet něco nového. Je ženatý, spořádaný otec dvou dětí, přesto se rád pouští po hlavě do různých dobrodružství...

Markéta Šeligová (ČR)

Markéta Šeligová – Markéta. 28 let, svobodná. Podobnost s Julií Roberts je čistě náhodná. Před deseti lety vystudovala obchodní akademii, ale zatím nikdy nepracovala. Žije už několik let v Itálii a tvrdí, že si chtěla „prodloužit mládí, a tak cestovala“. Teď chce od základu změnit svůj život a začít pracovat.

Marcela Kalendová (ČR)

Marcela Kalendová – Marcela. 36letá podnikatelka, vdaná, dvě děti. Má zkušenosti s prodejem přes internet i v kamenných obchodech. Chce se posunout někam dál a lépe využít svůj manažerský talent. Tvrdí, že je za všech okolností pravdomluvná, a chce to dokázat i v show. Trochu namyšlená, ale prý má být na co.

Ingrid Keck (SR)

Ingrid Keck – Ingrid. 38 let, svobodná, bezdětná. Nikoho nepotřebuje a tvrdí, že nikdy ani pro nikoho nepracovala. Od svých 20 let podnikala ve Vídni v oblasti pohostinských služeb. Údajně vlastní několik patentů na obaly. V současnosti píše texty „pro německý showbusiness“. Svá, sebevědomá. Dosáhla prý všeho, co si přála. Je zvědavá, co jí přinese tato show...

Barbora Švančarová (SR)

Barbora Švančarová – Barbie. 21 let, svobodná. Vystudovala oděvní návrhářství, a proto se chce uplatnit v oděvním průmyslu. Zatím pracuje jako realitní makléřka, ale chce se posunout mnohem dále. Podle svých slov miluje módu a miluje peníze. Chce jít vlastní cestou se stejným odhodláním jako Nora. Ta je pro ni velkým vzorem.

Věra Rubáková (ČR)

Věra Rubáková – Věra. 50letá profesorka managementu na Hotelové škole v Mariánských Lázních. Vystudovala tři vysoké školy a píše středoškolské učebnice. Kvůli jejímu vzhledu a outfitu jí studenti přezdívají Tina; podle Tiny Turner. Učení ji baví a myslí si, že když zvládá hordu neposedných studentů, celkem snadno zvládne i vedení firmy. Tvrdí o sobě, že je nepřehlédnutelná osobnost, vyniká upřímností a pracovitostí. Má dvě děti a momentálně vychovává 10letou vnučku.

Patrik Murcina (SR)

Patrik Murcina – Patrik. 33 let, svobodný, dvě děti. Považuje se za moderátora, redaktora, dabingového herce a telemarketingového pracovníka. Vystudoval však obor barman – číšník. Sebevědomý, podle vlastních slov dominantní, vítězný typ. Považuje se za umělce. Je prý cílevědomý, nadčasový, flexibilní a patří mezi nejlepší...

Michal Pilip  (SR)

Michal Pilip – Michal. 26letý, svobodný, bezdětný. Bakalář v oboru marketingová komunikace. Považuje se za odborníka ve svém oboru a chce v něm vyniknout. Pracoval v reklamní agentuře. Za svůj reálný cíl považuje získat v horizontu dvou let potřebné finanční prostředky, aby dokázal vybudovat marketingovou agenturu zaměřenou na malé a střední firmy v Košicích a okolí.

Marko Linhart (SR)

Marko Linhart – Marko. 21letý, svobodný, bezdětný. Absolvent střední stavební školy. Vtipný a zábavný operátor výroby. Neklade si žádné konkrétní cíle, nechá se unášet životem a čeká, co mu přinese. Kvůli účasti v ŠÉFCE dal výpověď v práci.

Anna Čízová (SR)

Anna Čízová – Anna. 25 let, svobodná. Doposud pracovala pouze jako barmanka, ale časem si chce otevřít vlastní podnik. Její heslo: „Stojí za to mě poznat, se mnou se rozhodně nudit nebudete!“ Žije ve Švýcarsku a má ročního syna.

Jan Kocián (ČR)

Jan Kocián – Honza. 29 let, svobodný, bezdětný. Vysokoškolsky vzdělaný, donedávna překladatel z angličtiny a francouzštiny, pak referent oddělení lidských zdrojů na soukromé klinice v Praze. Objevil v sobě jednoznačný manažerský talent, jehož nesmírné rozměry chce nyní ukázat nejen paní Noře, ale i celému Česku a Slovensku. Chlubí se průkazem Mensy a velmi touží řídit lidi, protože sám se nechat řídit nechce. Prý má do soutěže promyšlenou taktiku.

Prohlédněte si jejich tváře ve fotogalerii



Přečtěte si
zdepa
4. 3. 2011 • 22:39

Stačí se pozorně podívat na ten ksicht a spojit to s organizátory kanálové rádoby zábavy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.