Rudolf Hrušínský: Proč zmizel z Ulice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rudolf Hrušínský: Proč zmizel z Ulice?

Rudolf Hrušínský kvůli svému milovanému rybaření odjel až na Nový Zéland.
Rudolf Hrušínský kvůli svému milovanému rybaření odjel až na Nový Zéland. (Aha! – Dan Černovský)

Herec Rudolf Hrušínský (64) je natolik vášnivým rybářem, že kvůli svému koníčku neváhal skoro na měsíc přerušit veškerou práci a odjet rybařit na Nový Zéland!

To ale způsobilo, že se musel přeorganizovat natáčecí plán »nováckého« seriálu Ulice, v němž hraje Vlastimila Peška!

Svou zálibou v rybaření je Rudolf Hrušínský pověstný. „Je to můj koníček již od dětství, uklidňuje mě to a odpočinu si u toho. Teď je ale zima a nedá se tu rybařit, což je vážně škoda,“ posteskl si před pár týdny Rudolf Hrušínský. Jeho smutek byl natolik velký, že se nakonec rozhodl odjet na Nový Zéland, kde jsou nyní klimatické podmínky pro jeho hobby ideální!

To se ale nedá říci o jeho absenci při natáčení nekonečného seriálu Ulice, kde září již řadu let! Celé natáčecí schéma se muselo jeho odjezdu přizpůsobit! „Ano, pan Hrušínský nyní opravdu nenatáčí, jelikož je na dovolené. Tu ale nahlásil s časovým předstihem a produkce s ním domluvila přeorganizování natáčecího plánu,“ řekla deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková s tím, že až se Hrušínský vrátí, naskočí opět do rozjetého vlaku natáčení, které bude plynule navazovat.



Přečtěte si
valenta008
2. 3. 2011 • 17:39

ale ani se mu nedivím.Ty bláboly,které se v seriálu objevují se nedají dlouho vydržet.Když se na obrazovce objeví Simona (nebo jek se jmenuje),naskakuje zejména z jejího chechtotu a střihání vlasy celé naší rodině husí kůže a vyšetřujeme,kdo tu ho.adinu pustil.Navíc by měle Nova dostat mastnou pokutu za sexuální scénu v době,kdy se dívají třeba malé děti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.