Spal jsem s Cruisem, Bocellim i Travoltou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spal jsem s Cruisem, Bocellim i Travoltou!

Režisér Paul Barresi
Režisér Paul Barresi

LOS ANGELES – „Nevěřte »šťastným« hollywoodským manželstvím, spousta těch nejslavnějších herců je na kluky!“ tvrdí Paul Barresi (57), známý americký režisér a producent homosexuálních pornofilmů.


Režisér porna Paul Barresi rozpoutal sexuální skandál:

On sám si prý užil bouřlivý sex např. s hercem Tomem Cruisem (44), zpěvákem Andreou Bocellim (47), hvězdou country Garthem Brooksem (44) a dva roky byl přítelem dalšího hollywoodského „chlapáka“ Johna Travolty (52)!

Herci, kteří v jeho filmech hrají, často vyprávějí o tom, jak měli styk s nějakou slavnou celebritou. „Znám spoustu kluků, kteří v mých filmech hráli a rozdali si to se známou osobností,“ tvrdí Barresi, který prý za úplatu dohazoval slavným hollywoodským hercům milence na jednu noc.

Mezi jeho nejstálejší »klienty« patřil prý Tom Cruise, s nímž prý sám prožil několik vášnivých nocí naplněných divokým sexem a jemuž také obstarával muže na objednávku. Stalo se tak např. při natáčení eroticky laděného filmu Eyes Wide Shut v Londýně, v němž herec hrál se svojí tehdy ještě manželkou Nicole Kidman ve vypjatých sexuálních scénách. Po natáčení však vzal raději zavděk mužskou náručí. „Nabídl mi 5000 dolarů (tehdy zhruba 150 000 Kč) za to, že o tom pomlčím. Mám dokonce schovanou fotokopii stornovaného šeku, který jsem dostal od Cruiseových lidí jako honorář za mlčení,“ tvrdí Barresi.

Cruise se krátce po natáčení tohoto filmu s Nicole Kidman rozešel. Teď má dceru Suri s Katie Holmes (27), o jeho otcovství se ale poslední dobou hodně spekuluje – prý je totiž neplodný…


Autor: (šum)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.