Dara ukázala tetování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dara ukázala tetování!

Dara Rolins miluje módu. Hned si nové zboží zkoušela a začala botami.
Dara Rolins miluje módu. Hned si nové zboží zkoušela a začala botami. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Miss 2004 Jana Doleželová (25) fotila pro časopis Playboy. „Miluji značku Puma, a tak jsem byla ráda, když jsem ji mohla předvést v časopise Playboy,“ svěřila se deníku Aha! Doleželová, která v soukromí dává nejvíce přednost nedbalé eleganci. A své nové tetování ukázala zpěvačka Dara Rolins (33).

V obchodě Puma concept store se konala akce pouze pro ženy. Ty si mohly vyzkoušet novou kolekci a poradit se o tom, co jim sluší, s herečkou Aňou Geislerovou či zpěvačkou Darou Rolins. „S Pumou spolupracuji už hodně dlouho. Nejvíce do ní oblékám své tanečníky na vystoupení. Od příštího týdne startujeme turné na Slovensku, a i na něm se ukážeme v této značce. Líbí se mi, protože míchá eleganci s ulicí, a já miluji kontrasty,“ řekla Rolins, která ukázala i své nové tetování nad kotníkem.

„Je to sloní karavana,“ dodala Dara, která se nejvíce těší na vystoupení v Bratislavě a v Praze. Poté ji čeká spousta akcí po klubech a nahrávání desky s vánočními koledami. „Letos jsem stihla i dovolenou. Byla jsem se svou manažerkou Evičkou ve Francii u Atlantiku,“ dodala Dara. Svou oblíbenou značku přišly shlédnout i Lucie Koňaříková či slovenská Slavice Jana Kirschner.

16.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.